ISOeyes tilbyder 2 typer synstavlefronter til 25×100 cm LED-synstavlepanelet

Synstavlefronterne leveres standard som 3 meter  tavler, men kan leveres kalibreret på alle afstande mellem 2.5 og 4 meter.
Udstyret med målenhederne: Brøk, decimal, LogMAR og VAR-score.
Monteres let på ISOeyes LED-synstavlepanel 25×100 cm med magnetisk binding.

Testafstande mellem
2,5 og 4 meter

Synstavlefronten til 25×100 panelet leveres standard som en 3 meter  synstavlefront, men kan derudover  produceres kalibreret på alle afstande mellem 2.5 og 4 meter. Så det er en synstavle der passer til ethvert klinikrum – og der skal aldrig regnes om!

ISOeyes lever op til
“The Golden Standard”

25 x 100 synstavlerne fra ISOeyes lever op til samtlige internationelt anerkendte geometriske grundprincipper for opbygning af synstavler og optotypes.

 ISO 8596 og Sundhedsstyrelsen

Tavleopbygningen sker i fuld overenstemmelse med ISO 8596 og Sundhedsstyrelsens nyeste retningslinjer om brug af Logaritmisk skala og opbygning med crowding effekt “den omvendt pyramide”.

 Korrekt lys og fjernbetjening

Med synstavler fra ISOeyes kan du indstille lysstyrke og farvetemperatur og kompensere for klinikrummets lysforhold, så der skabes et retvisende synsprøvemiljø.

P R O D U K T B E S K R I V E L S E

25 x 100 LED-synstavlen består af 2 dele
+ en fjernbetjening:

 • Et fladt strømbesparende LED-panel på 25x100x4cm som grundet LED-opbygning med 72 prismer leverer et fuldstændig jævnt lys over hele lysfladen.
  Monteres let på væg og tilsluttes 220V –  med mulighed for skjult ledningsføring.

 

 • Tilkøb hertil en eller flere let udskiftbare synstavlefronter, som alle er forsynet med optotypes med  logaritmisk opstilling –  i fuld overensstemmelse med ISO 8596 og Sundhedsstyrelsens nyeste retningslinjer.
  Anvendes til screening for hyperopi (langsynethed), amblyopi (dovent øje), astigmatisme  (bygningsfejl) og anisometropi (brydningsforstyrrelser og ubalancer).
  Myopi (Nærsynethed) testes bedre med dedikeret nærsynstester fra ISOeyes.

 


 

 • Panelet er udstyret med fjernbetjening, hvorpå lysniveau og farvetone kan tilpasses det enkelte klinikrum for etablering af optimalt synsprøve-miljø.

 

Individuel synsprøveafstand? – Vi leverer!

 • Hvis den bedste placering af patienten i klinikrummet er 3.5 meter fra synstavlen,  jamen hvorfor så ikke få en synstavle-løsning som er  kaliberet til synstest på den afstand?
  Så skal der ikke omregnes efterfølgende. Opmålingsresultatet passer!

 

 • Hos ISOeyes er standardafstanden 3 eller 6 m og vi er lagerførende i forskellige Optotypes til disse afstande og kan levere indenfor 2-3 hverdage. Skal en tavle f.eks. leveres på 3.6 meter kører det som særproduktion mod en mindre merpris og 5 dages ekstra leveringstid.

 

Trælook eller farve på rammen?

 • Standardrammefarven  på synstavlefronten er hvid, men mod en mindre merpris kan synstavlefronten leveres med ramme i trælook eller ønsket farve ( RAL eller NCS),
  således at synstavlerne matcher klinikkens profil og indretning iøvrigt.  Læs mere 

M A N U A L E R   &   V  E J L E D N I N G E R

Logmar og retningslinjer

Her finder du nyttig information om Sundhedstyrelsens nye retninglinjer og hvad dit betyder for dine synstests.

Nytænkning og uanende muligheder for at få præcis den synstavle som passer dine ønsker og behov!

Gå på opdagelse i dine mange nye muligheder for at få præcis den synstavle du har brug for!