Endelig et nærsyntestsystem (myopi), som er i naturlig og korrekt forlængelse af ”distance” synstavlerne.

Denne handy baggrundsbelyste nærsynstester fra danske ISOeyes er designet til at overholde de reviderede retningslinjer fra sundhedsmyndighederne og opererer logaritmisk med CE-godkendte Optotypes i overensstemmelse med ISO 8596.
Tavlerne har to sider og understøtter både bogstaver og figurer, herunder Thumbling E, Wekey, OpticianA og Similar. Uanset aldersgruppe er alle dækket ind med de fire muligheder på den samme håndholdte synstavle. Disse tavler er kalibreret ens med distance synstavlerne og er konfigureret til synsafstand 30 cm.

Det er vigtigere end nogensinde før at teste for nærsynethed.

Cirka hver femte danske barn lider af nærsynethed, og det er en stigning fra tidligere. Svær nærsynethed er forbundet med alvorlige øjenkomplikationer, og den ekstreme stigning i børns skærmtid på iPads og mobiltelefoner er identificeret som en væsentlig faktor i denne uheldige udvikling.

Nærsynethed kan føre til træthed, irritation og hovedpine på grund af vanskeligheder med at se genstande på afstand.

Denne synstavle er ideel til at teste børns syn og andre aldersgrupper. Med en højde på 210 mm, bredde på 122 mm, dybde på 15 mm og vægt på 110 gram, er den nem at bruge. En oplader medfølger, så den kan bruges med det vedlagte batteri

Skriv et svar